Brodící kalhoty PRO

ORVIS - PRO

Zprávy z terénu

„Byli nezničitelné. V letních dnech jsem šel kilometry a nikdy jsem neměl pocit, že bych se přehříval. Brodíte se mnoho hodin a nic neprosakuje. Jsou to velmi pohodlné brodídí kalhoty a opravdu si myslím, že změní pohled na brodicí kalhoty od evropských muškařů, kde vládne už příliš dlouho SIMMS.

Tady je několik názorů od profesionálních průvodců :

Dobrá mobilita se speciálním zatížením kalhot-pohyby při nastupování a vystupování z auta, lodě a letadela (to v ČR asi moc nepotřebuješ)."

Ryan Friel, průvodce, Crystal Creek Lodge, Aljaška

"Posledních 150 dní jsem se téměř nedostal z vody." Musím chodit hustým křovím, sedět v lodích, chodit 4-5 km během mých výprav za pstruhy. Žádné netěsnosti v důsledku běžného opotřebení-Daniel, průvodce Pennsylvania „Žádné netěsnosti a pohodlné nošení. Vodotěsné kapsy jsou opravdu pohodlné skvělé pro elektroniku a kapsa na ohřívání rukou je vynikající-John Padgett, průvodce, Tower Rock Lodge, Aljaška „Jako průvodce Aljaškou musíme používat tyto kalhoty každý den, takže skutečnost, že ještě vydržely, je neskutečná. Celkově jsem s produktem velmi spokojen.” - Onno Wieringa, průvodce, Crystal Creek Lodge, Aljaška

POLSTROVANÉ, VYJÍMATELNÉ CHRÁNIČE KOLEN

Klečení na štěrku, abyste se připlížili ke pstruhům, pouštěli rybu, rozdělali oheň nebo se vzpamatovali když upadnete při běhu. Vycpávky kolen jsou skvělým doplňkem brodících kalhot. Orvis Pro Waders mají odnímatelné chrániče kolen z pěny Ortholite® X-25 (speciální pěna, která se časem nestlačuje) , která chrání a napíná vaše kolena před nerovným povrchem.

30sekundová prohlídka

- Nejodolnější brodící kalhoty, jaké jsme kdy vyrobili, a nejodolnější ochrana proti propíchnutí v konkurenci všech světových výrobců.

- Tři roky vývoje a více než 9 000 hodin testování v náročných podmínkách

- Čtyři vrstvy nahoře pro pohodlí, pět vrstev na spodní části pro odolnost

- Nový vzor švů a podlepení švů činí švy ještě odolnějšími

- Spousta zvonků a píšťalek včetně rychle odvodňovacích štěrkových chráničů, spousta kapes, kapsy na oteplování rukou s fleecovou podšívkou a polstrované a odnímatelné chrániče kolen.

Po otestování několika vzorků nejlepších dostupných brodících látek jsme nebyli spokojeni s jejich výkonem ani s žádnou z látek používaných konkurenty. Proto jsme se spojili s Cordurou®, abychom vyvinuli zcela novou tkaninu navrženou speciálně pro drsné podmínky nejtěžších rybolovných podmínek na světě. Toto je naše exkluzivní tkanina Cordura® – ​​ve skutečnosti neexistují žádné jiné rybářské broďáky vyrobené z jakéhokoli druhu tkaniny Cordura®. Možná si vzpomenete na starší Corduras jako extrémně houževnaté a odolné proti propíchnutí (myslím balistická zavazadla). Nedávný vývoj však přinesl Corduru®, která je tenčí, lehčí a pružnější, přičemž si zachovává tuhost, která je synonymem pro jméno Cordura®.

WE BODY MAPPED THE WADERS pomocí 4vrstvé konstrukce na svršku pro volnost pohybu a 5vrstvé konstrukce na nohách pro odolnost proti propíchnutí a oděru. Můžete prorazit téměř cokoli, co vám člověk nebo matka příroda předhodí, aniž byste se museli obávat úniku. Naše laboratorní testy ukázaly, že Orvis Pro Waders a jsou odolnější proti propíchnutí a oděru než jakýkoli jiné brodící kalhoty na trhu a ve skutečnosti jsou stejně odolné proti propíchnutí jako naše nejostřejší křoví cestou k řece.

PO LETOŠNÍ SEZONĚ MOHU POTVRDIT, ŽE LEPŠÍ KALHOTY PROSTĚ NESEŽENEŠ. POUŽÍVÁM VARIANTU – ZIP A PRO NÁS STARŠÍ MUŠKAŘE NEMUSÍM NIC VÍC PSÁT – ZIP JE PROSTĚ DOBREJ NÁPAD.

Fotogalerie - Brodící kalhoty PRO

Pro | nemecka-auta.cz
Pro | nemecka-auta.cz
Pro | nemecka-auta.cz
Pro | nemecka-auta.cz
Pro | nemecka-auta.cz
Pro | nemecka-auta.cz