Tohle mám závidí celá Evropa, jak tvrdí činovníci ČRS

Přehled nejdůležitějších změn pro praktický rybolov: PRO ROK 2024

Sjednocení lovu přívlačí a muškaření ve pstruhových revírech

Doposud bylo možné lovit přívlačí na pstruhových revírech pouze v období od 16. 6. do 31. 8. Nově dochází ke sjednocení doby lovu s muškařením, a rybáři tak mohou obě metody lovu využívat až do 30. 11. V případě přívlače však platí, že od 1. 9. je možné vláčet pouze s jedním jednoháčkem. Důležité je však k této změně také dodat, že možnost dalšího zpřísnění zůstává v rukou uživatele rybářského revíru prostřednictvím bližších podmínek výkonu rybářského práva. Tedy tam, kde uživatel uzná například s ohledem na společenstva ryb za vhodné, může být přívlač na podzim omezena či nadále zakázána. Je proto nanejvýš důležité důkladně prostudovat platný Rybářský řád.

 

CO VLASTNĚ K TOMU DODAT

RAKOUSKO, NĚMECKO, SLOVINSKO, SLOVENSKO, POLSKO atd. jsou země, kde se na úsecích řek povoluje lov jen muškařením a to po celý rok. ČRS nám neustále připomíná, jak nám celá Evropa závidí náš super systém lovu ryb. To, že se na pstruhových vodách může chytat na přívlač je historická prasárna z 50 let minulého století a teď se tam vracíme s plnou parádou. 20 let se snažím chránit potočáky vzal jsem si za dvacet let z řeky 1 rybu 68 cm a když jsem ji zabil, neměl jsem z toho vůbec radost, ale už to nešlo vzít zpět.

Dnešním dnem moje snaha ryby chránit skončila. Vezmu od vody co mám povoleno podle rybářského řádu. Chránit ryby v ČR nebudu a vedení ČRS je banda nekompetentních pitomců, vystřižených z novin roku 1950, ještě vám poradím jedno vylepšení povolte na pstruhovkách lov na živou rybku a žížalu to nám bude už závidět nejen Evropa ale celej svět.

Asi hoši s ČRS nemají co dělat, tak navrhuji řešit na pstruhových vodách následující

-        Kormoráni – jak to máte vyřešené??? Nijak, protože jste banda flákačů řešíte to 15 let

-        Vydry – stav vyder na Ohři je katastrofa – jak to řešíte no…. Nijak

-        Vodohospodářské stavby – jak to řešíte, no jasně chápu nejde to….

-        Vysazováni ryb a jejich ochrana – v řekách jsou vysazené ryby 14 dní, déle tam nevydrží!!! Co třeba udělat úseky řek, kde bude zakázáno ryby brát celoročně, tak jak je to běžné v celé Evropě!!!

LOVU ZDAR CHLAPCI

Fotogalerie - Tohle mám závidí celá Evropa, jak tvrdí činovníci ČRS